Hvis du vælger at arbejde med mig får du en erfaren guide og underviser. Min baggrund er et broget patchwork af mange forskellige jobs, uddannelser og personlige erfaringer.

Jeg er uddannet socialrådgiver. Jeg har en lederuddannelse. Jeg har arbejdet i distriktspsykiatri, socialpsykiatri, jobcentre og som socialrådgiver i fagbevægelsen, først som socialrådgiver for havnearbejderne i Esbjerg og sidst som mangeårig rådgiver for krise- og stressramte undervisere i Danmarks Lærerforening.

Jeg har en uddannelse som proceskonsulent. Det er inspirerende at sætte et rum for læring og til inspiration. Jeg inddrager naturen som er et større rum for refleksion, for eksempel et bål for at lytte til hinanden, dele erfaringer og dele stilhed. Herudover lægger jeg vægt på kommunikation, behovet for forventnings afstemning og konflikthåndtering som vigtige faktorer og begreber i arbejdet for at skabe bedre arbejde og bedre arbejdsmiljø.

Jeg er uddannet coach og supervisor. Det væsentlige for mig i de funktioner er at skabe refleksion og inspiration til ændringer og forbedringer, jeg er ikke glad for “varm luft” (det gælder i alt hvad jeg laver) men hælder til at bruge konkrete værktøjer, jeg har erfaring for virker og som tager udgangspunkt i at matche dig, dit liv og dine udfordringer og ønsker.

Jeg har mediteret i mere end 30 år. Jeg har testet mange forskellige metoder og lærere på igennem årene. Jeg har taget uddannelse i at undervise i Mindfulness Based Stress Reduction i England. Jeg bruger mindfulness som udgangspunkt for mit arbejde som underviser i meditation. Det gør jeg fordi der er dokumentation for at det virker. Metoderne er sekulære – du behøver ikke tro på noget – og de er enkle – du skal ikke ud og investere i en masse kurser eller udstyr for at gå igang.
Jeg bruger i videst muligt omfang naturen i mit arbejde,- walk and coach i skoven, meditation og vision quests, fordi naturen allerede byder på en energi og dybde som gør godt. Jeg har i 2020 taget en supplerende uddannelse hos Mark Coleman ” Resilience and Nature”.

Jeg har talt med, og lyttet til flere tusinde undervisere, ledere og mellemledere, som måtte sygemelde sig i en periode eller lægge deres liv helt om. Jeg ved meget om stresshåndtering og copingstrategier, der ikke er gode for helbredet,- og noget om hvor svært det kan være at skifte til strategier, der er holdbare og gode for liv, arbejdsmiljø og helbred. Det er min baggrund for at undervise og guide i resiliens øvelser og i restitution.

“Birthe kan skabe tryghed i svære situationer. Det gælder i forhold til det enkelte menneske, som har brug for guiding for at vælge den rigtige vej – og det gælder for grupper, når tingene er svære, hvor Birthe skaber et rum med tryghed nok til, at alle tør sige noget og kan se sig selv, både enkeltvis og i gruppen” – (Karen Sørensen, kredsformand, Kalundborg Lærerkreds.)

Jeg har kontor på Stationen.Co i Sorø.

(Foto: Søs Savage, som er en fornøjelse at arbejde sammen med).

Du kan booke en tid her:https://system.easypractice.net/book/tools-for-living-dk

 

Du kan altid ringe for et uforpligtende tilbud på +4526147313,- og skrive til mig her: