Velkommen til den side, der kort fortæller om nogle af mine erfaringer og min faglige baggrund.

Jeg coacher.

Jeg underviser og træner i gode professionelle samtaler.

Jeg underviser i meditation og mindfulness.

Jeg bistår arbejdspladser med forandringsprocesser, omlægninger, teambuilding, krisehåndtering og forbedring af det psykiske arbejdsmiljø.

“Birthe kan skabe tryghed i svære situationer. Det gælder i forhold til det enkelte menneske, som har brug for guiding for at vælge den rigtige vej – og det gælder for grupper, når tingene er svære, hvor Birthe skaber et rum med tryghed nok til, at alle tør sige noget og kan se sig selv, både enkeltvis og i gruppen” – (Karen Sørensen, kredsformand, Kalundborg Lærerkreds.)

Jeg er uddannet coach, supervisor og proceskonsulent i Danmark og har uddannelser fra Bangor University i England i MBSR (mindfulness based stressreduction program). Jeg har desuden en lederuddannelse og leder-erfaring. Jeg er uddannet socialrådgiver.

Jeg har talt med, og lyttet til flere tusinde undervisere, ledere og mellemledere, som måtte sygemelde sig i en periode eller lægge deres liv helt om. Langt de fleste opdagede det ikke, før de var nødt til at sygemelde sig.

Jeg har mange års træning i at bistå med stresshåndtering, konflikthåndtering, godt psykisk arbejdsmiljø og kommunikation.

Jeg har arbejdet i fagbevægelsen, i behandlingspsykiatrien, på jobcentre og i socialpsykiatrien. Jeg har fra 2006 til 2018 primært arbejdet med undervisere og skoleledere i Danmarks Lærerforening. Fra 1. januar 2018 har jeg valgt at være selvstændig.

Her på min website kan du se lidt om mine specialer, ligesom du kan følge posts og opslag på Linkedin og Facebook.

På Facebook skriver jeg mest om  meditation og mindfulness.

Du kan booke en tid her:https://system.easypractice.net/book/tools-for-living-dk

Du kan altid ringe for et uforpligtende tilbud på +4526147313,- og skrive til mig her: