Coaching, vandring og skoven.

Naturen er et stort dejligt rum at blive coachet i.

Naturen og vandreture har en positiv indflydelse på både det fysiske og psykiske helbred. Stress og bekymringer reduceres. Samtalen bliver en kognitiv pause væk fra travlhed og en mulighed for at mærke en tilknytning til naturen, mentalt og fysisk. Undersøgelser viser, at naturen kan forbedre immun-systemet og booster selvværdet, altså gøre os både gladere og sundere. Uanset de mange positive forskningsresultater om naturens positive virkninger på os, oplever jeg, at coaching i naturen giver gode resultater.

Skoven, søerne og vandringen er med til at facilitere en god coaching-session. Samtalen bliver nemmere og føles mindre anspændt. Det er fint at få et spørgsmål, og gå i stilhed uden at svare med det samme. Det er nemmere, når man går ved siden af hinanden og naturen fylder rummet, for stilhed og refleksion passer ind i naturens rytme, og stilhed bliver ikke belastende, og herude kalder stilhed ikke på hurtigt svar eller handling.

Bevægelse gør det nemmere at bearbejde svære eller ubehagelige følelser og bevægelse hjælper til fysisk at slippe anspændthed og ophobning af tilbageholdte følelser.

Det er en god oplevelse, at der er tid og ro til at komme et spadestik dybere, og jeg giver god tid til sessionerne i naturen.

Vejr eller andre grunde til at blive inde.

Vejret kan ikke passes ind i en kalender. Hvis det bliver for stor en forstyrrelse, for varmt, for koldt eller for vådt, rykker vi indenfor i lokalerne på Stationen.Co. Her er en rar og uformel stemning.

Vandreturen og roen er heller ikke nødvendigvis egnet til coaching på alle udfordringer og problemstillinger. Det er godt at have en tavle, når der skal lægges planer,- så turene i naturen er godt til at reflektere, åbne op, give slip på stress og pres, sparre om det aller sværeste, reflektere over de bedste valg,- og når det så kommer til hard core planlægning og udmøntning af refleksionerne kan det være en fordel at arbejde indendøre.

Hvis du vil et skridt videre, et spadestik dybere og blive gladere, så ring til mig på +4526147313.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *