Coaching, naturen og refleksion. 

Walk and coach i skovene omkring Sorø er et tilbud til dig, der er træt af at sidde på et kontor og til dig, der trænger til tid til refleksion og inspiration. Du vandrer, du har ro og god tid til at reflektere over mine spørgsmål, mens du nyder naturen. Du kommer et spadestik dybere. Du finder langtidsholdbare løsninger og du træffer beslutninger, der er i overensstemmelse med dine værdier og mål. Jeg hjælper dig til at lægge en plan for hvordan forandringerne skal føres ud i livet.

Du føler dig meget bedre tilpas bagefter, og det giver dig større tryghed og ro i forandringer, krise eller omlægninger af dit liv.

Vi kan også tale sammen på mit kontor på Stationen.Co i Sorø, på Skype eller telefonisk. Hvis vejret er for dårligt til at gå foregår samtalerne på mit kontor.

Book en tid her: https://system.easypractice.net/book/tools-for-living-dk

Her er en beskrivelse af et par eksempler på, hvad jeg kan hjælpe dig med:

Ønsket om forandring.

I december 2018 foretog Kantar Gallup en undersøgelse og stillede spørgsmålet: Ønsker du at ændre din tilværelse? Hele 27 procent svarede at de drømmer om en radikal ændring af deres tilværelse og 21 procent af dem svarede at de overvejer at ændre deres arbejdsliv i 2019. Det er næsten halvdelen af os.

Hvis du også har det sådan og du ikke har fået taget hul på forandringerne endnu, så book en tid.

Jeg hjælper dig til at indkredse dine mål og de værdier, du skal sigte efter. Jeg hjælper dig også med at få lagt en realistisk og holdbar plan for at føre dine ønsker ud i livet.

Krise, forandring og coaching.

Flytning, nyt job, overgang til pension eller en skilsmisse kan være både tab, krise eller gevinst og under alle omstændigheder en stor forandring af dit liv.

Perioden imellem det gamle og det nye er en overgangsfase, hvor det er vigtigt at lægge noget fra sig, skridt for skridt, og sige farvel – med respekt – til det der har været. Ligesom det nye skal bygges op, indvies og afprøves. Med spørgsmål, øvelser og refleksion kan jeg hjælpe dig til større tryghed når du skal gå de nødvendige skridt og foretage de nødvendige forandringer.

“Når Birthe er coach opleves det som den gode ven, der lytter og taler med dig, om det der bøvler og er svært at sætte ord på. Bid for bid, og uden at forcere, tager Birthe dig i hånden og får dine næste skridt til at føles overskuelige”. – Henry Holm.

Mindfulness, forebyggelse af stress og egen omsorg.

Et travlt liv, hvor du bruger meget tid på at støtte og hjælpe andre, arbejdsmæssigt og privat, kan føre til, at du får svært ved at mærke og nyde selv de helt basale ting i dit eget indre og ydre liv.

Brug tid på at integrere nye og sundere vaner, afsætte tid til dig selv, gå ture i naturen, sætte grænser og bruge mindfulness eller andre metoder aktivt i dit liv, og dermed få et bedre helbred og mere overskud.

Nye vaner kommer ikke af sig selv. Ikke alle kapitler i selvhjælps-bøgerne passer lige ind i dit liv. Dit liv er unikt og nye vaner skal passe ind, de skal integreres over et stykke tid, hvilket kræver lidt disciplin,- og du skal kunne se et formål med dem.

Tag muligheden for at afprøve mange forskellige metoder og læg en plan, der matcher dit liv. Jeg hjælper dig til at sikre, at får du lagt en realistisk plan for en bedre hverdag.

Din indre kritiker.

Selvkritik og løbende indre kommentarer om din egen uformåenhed, eller “gode råd” om hvordan du hellere må undlade at prøve noget nyt, fordi det nok går galt, er en normal, men begrænsende del af det sunde mentale landskab.

Det bunder ikke nødvendigvis i en vanskelig opvækst eller traumatiske oplevelser, men det kan stadig afholde dig fra prøve noget nyt, eller gøre noget andet end familie og venner forventer af dig.

Du kan lære at arbejde med din indre kritiker, tage magten fra den og mærke langt større tillid til dig selv, både i dit arbejdsliv, som studerende, og i dine parforhold. Jeg stiller dig spørgsmål og giver dig opgaver, der sender dig i retning af det mål og de forandringer du gerne vil opnå.

Din trivsel på arbejde.

Har du meget du skal leve op til på dit arbejde? Kan det være svært at holde fast i den position du ønsker på din arbejdsplads? Har du mistet energien og lyder teamets samtale som noget, der ikke længere kommer dig ved? Har du konflikter med kolleger eller ledelse?

Vi bruger en stor del af vores liv på arbejde og det skulle gerne give mening og glæde.

Hvis du har begyndende stress symptomer, fordi du har for travlt,- eller måske fordi du ikke kan finde meningen og glæden ved arbejde, så er det klogt at tage tid til at reflektere over situationen og vælge nye strategier. Det kan være nødvendigt at kommunikere mere direkte, at forberede en samtale med din leder eller forberede møderne i dit team bedre.

Nogle situationer kan være meget fastlåste og andre gange er det få ændringer, der kan gøre en stor forskel i hverdagen.

Du kan få supervision, sparring og coaching til at skabe en bedre situation.

Eksempler på priser og forløb:

Vi kan aftale walking coaching i skovene ved Sorø eller du kan blive coachet på mit kontor, på Skype eller telefonisk, hvis det er mest hensigtsmæssigt.

“Birthe is a mindful coach, who allows space for ideas to emerge” – Sue Jackson, Whitespace Coaching.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på +4526147313 for en uforpligtende og afklarende telefonisk samtale. Priserne pr session starter p.t.fra 600 kr og afhænger af hvor mange gange vi mødes og hvor længe sessionerne varer.

Du kan booke sessioner her: https://system.easypractice.net/book/tools-for-living-dk

Eller skriv til mig her: