Vi er i en usædvanlig tid, – en tid, der kalder på både tålmodighed og fleksibilitet.

De forandringer virus og restriktioner medfører for livskvalitet, arbejdsliv og familieliv  kan det være svært at holde humøret oppe. Det giver mest energi at holde dit daglige fokus på det, du faktisk kan gøre noget ved,- konkret og praktisk, men også i større perspektiv.

Du kan bl.a. gribe chancen for at fokusere på noget mere positivt og undersøge, hvilke dele af dine vaner, du kan sætte fra dig – nu, hvor meget alligevel er i opbrud.

Det kan være nu du skal bruge tid på at integrere nye og sundere vaner med tid til restitution. Sæt de opgaver fra dig som ikke er dine. Gå ture i naturen, sæt grænser og brug mindfulness eller andre metoder der passer i dit liv og få et bedre helbred og mere overskud.

Nye vaner kommer ikke af sig selv. Ikke alle kapitler i selvhjælps-bøgerne passer lige godt ind i dit liv. Dit liv er unikt og nye vaner skal passe ind, de skal integreres over et stykke tid, hvilket kræver lidt disciplin,- og du skal kunne se et formål med dem.

Grib muligheden for at afprøve mange forskellige metoder og læg en plan, der matcher dit liv. Jeg hjælper dig til at sikre, at får du lagt en realistisk plan for en bedre hverdag.

Jeg er professionel coach, jeg er erfaren telefonrådgiver og jeg er en god sparringspartner.

Du kan selv vælge hvad der passer dig bedst.

Dog er mulighederne lige nu (frem til foreløbig d. 7. februar 2021) begrænset til video og telefon.

  1. Walk and coach i skovene omkring Sorø er et tilbud til dig, der kan lide at være i naturen og tænker godt mens du går. Vi vandrer, du har ro og god tid til at reflektere over mine spørgsmål, mens du nyder naturen. Du kommer et spadestik dybere. Du føler dig meget bedre tilpas bagefter, og det giver dig større tryghed og ro i forandringer, krise eller omlægninger af dit liv. Det tilbydes kun når vejret er godt. Vi går med god afstand imellem os.
  2. Vi kan aftale en videokonference. Vælg den option når du booker en tid nedenfor.
  3. Vi kan tale sammen i telefon. Sessioner på telefon er fleksible og du kan sædvanligvis få en hurtig tid.
  4. Vi kan mødes på mit kontor i Sorø – i de perioder, hvor restriktionerne tillader det – det er store rum, vi spritter af og vi sidder med god afstand til hinanden.

Book en tid her: https://system.easypractice.net/book/tools-for-living-dk

Eller ring til mig på +4526147313

Livs-forandringer og store valg.

Flytning, nyt job, at blive afskediget, pensionering eller en skilsmisse kan være både tab, krise eller gevinst og under alle omstændigheder en stor forandring af dit liv. Lige nu er er rammen for dit liv i forvejen ikke som sædvanligt og det gør det ikke lettere at navigere i.

Perioden imellem det gamle og det nye er en overgangsfase, hvor det er vigtigt at lægge noget fra sig, skridt for skridt, og sige farvel – med respekt – til det der har været. Ligesom det nye skal bygges op, indvies og afprøves. Med spørgsmål, øvelser og refleksion kan jeg hjælpe dig til større tryghed når du skal gå de nødvendige skridt og foretage de nødvendige forandringer.

“Når Birthe er coach opleves det som den gode ven, der lytter og taler med dig, om det der bøvler og er svært at sætte ord på. Bid for bid, og uden at forcere, tager Birthe dig i hånden og får dine næste skridt til at føles overskuelige”. – Henry Holm.

Træt af din indre kritiker?

Selvkritik og løbende indre kommentarer om din egen uformåenhed, eller “gode råd” om hvordan du hellere må undlade at prøve noget nyt, fordi det nok går galt, er en normal, men begrænsende del af det sunde mentale landskab.

Den indre kritiker bunder ikke nødvendigvis i en vanskelig opvækst eller traumatiske oplevelser, men den kan stadig afholde dig fra prøve noget nyt, eller gøre noget andet end familie og venner forventer af dig. Den kan holde dig i kort snor og har en stor betydning for din livskvalitet.

Du kan lære at arbejde med din indre kritiker, tage magten fra den og mærke langt større tillid til dig selv. Jeg stiller dig spørgsmål og giver dig opgaver, der sender dig i retning af det mål og de forandringer du gerne vil opnå.

Din trivsel på arbejde.

Har du meget du skal leve op til på dit arbejde? Kan det være svært at holde fast i den position du ønsker på din arbejdsplads? Har du mistet energien og lyder teamets samtale som noget, der ikke længere kommer dig ved? Har du konflikter med kolleger eller ledelse?

Vi bruger en stor del af vores liv på arbejde og det skulle gerne give mening og glæde.

Hvis du har begyndende stress symptomer, fordi du har for travlt,- eller måske fordi du ikke kan finde meningen og glæden ved arbejde, så er det klogt at tage tid til at reflektere over situationen og vælge nye strategier. Det kan være nødvendigt at kommunikere mere direkte, at forberede en samtale med din leder eller forberede møderne i dit team bedre. Måske skal du finde et andet job?

Nogle situationer kan være meget fastlåste og andre gange er det få ændringer, der kan gøre en stor forskel i hverdagen.

Du kan få supervision, sparring og coaching til at skabe en bedre situation.

Eksempler på priser og forløb:

Vi kan aftale walking coaching i skovene ved Sorø eller du kan blive coachet på mit kontor, på Skype eller telefonisk, hvis det er mest hensigtsmæssigt.

“Birthe is a mindful coach, who allows space for ideas to emerge” – Sue Jackson, Whitespace Coaching.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på +4526147313 for en gratis uforpligtende og afklarende telefonisk samtale. Priserne pr session starter p.t.fra 600 kr og afhænger af hvor mange gange vi mødes og hvor længe sessionerne varer.

Book her:

Du kan booke sessioner her: https://system.easypractice.net/book/tools-for-living-dk

Eller skriv til mig her:

Eller ring til mig på: 26147313.